Ayurvediska behandlingar

Balanserar kropp och själ genom djup avslappning och aktiverar din egen självläkande kraft. Det är under avslappning som fysiska och mentala blockeringar släpper och obalanser minskar. Kroppens egna förmåga att läka aktiveras. En utvärtes behandling anses inom Ayurveda vara lika effektiv som en invärtes.

Alla behandlingar avslutas med 10 min vila då mycket av kroppens återhämtning sker.

Tänk på att det är till fördel att kunna ta det lugnt efter behandlingen då du kan tillgodogöra dig den till fullo!

 

“Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål måste jag först finna henne där hon är och börja just där. Den som inte kan det lurar sig själv när hon tror att hon kan hjälpa andra. För att hjälpa någon måste jag visserligen förstå mer än hon gör, men först och främst förstå det hon förstår” Sören Kierkegaard

 

Hälsorådgivning

Var är du, vart är du på väg och hur tar du dig dit?

Vill du få hjälp att hitta balans, optimera din hälsa, kanske nå något mål och få en hållbar livsstil kom på en hälsorådgivning. Du kan nå balans genom att lyssna på din kropps signaler och vidta åtgärder baserat på dina obalanser och vad som är bra just för dig.

Du får fylla i en enkät före vårt möte så att jag hinner sammanställa och “ lära känna” dig lite innan du kommer. Under besöket tittar jag bla på  naglar, tunga och pulsbild. Vi går igenom dina dagliga vanor sömn, arbete mat osv. för att kunna ge en bild av vad som kan förändras för att nå balans i livet. Uppföljning sker lämpligen efter ca 4-6 veckor.

Hälsorådgivning 90 min. 975:-
Uppföljning 45 min. 650:-

Boka tid – Hälsorådgivning med pulsläsning, nybesök »
Boka tid – Hälsorådgivning med pulsläsning, uppföljning »


Abyhanga-massage

Helkroppsmassage med varm olja som renar kroppen. Massagen är djupt avslappnande och stressreducerande (lösgör slagg i kroppen). Dessutom mjukar den upp både muskler och stela leder och ger återhämtning och energi.

Abyhanga-massage 90 min. 975:-

Abyhanga-massage 60 min. 850:-

Boka tid – Abhyanga-Massage »


Marma-behandling

Ayurvedisk energibalansering Punktmassage (akupunktur-punkter) med olja för din specifika konstitution eller obalans. Marapunkter är förbindelser mellan kropp, sinne och själ som är extra livaktiga. Den specifikt utvalda oljan masseras in med lätt beröring och tränger ner i ditt energisystem. Denna behandling ger lindring, är djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Stödjer kroppens självläkningsprocess. Om du vill få en mer djupgående effekt rekommenderas tre behandlingar inom cirka tio dagar 

Marmar-behandling 60 min 850:-

Paketpris 3x60min. 2295:-
OBS UTFÖRS EJ PÅ GRAVIDA.

Boka tid – Marma-behandling »


Shirodhara

Behandlingen inleds med massage av huvud, nacke, axlar och ansikte. Därefter får en varm oljestråle långsamt stråla ned över panna och hjässa. Shirodhara lugnar och balanserar hela nervsystemet och ger sinnet och sinnena djup vila. Detta tillåter kroppens naturliga läkeprocesser. Effektivt mot mentalstress och till följd av detta förbättras den mentala klarheten. Detta är en lugn och avstressande behandling där spänningar löses upp och hela nervsystemet får lugn och ro.

Ca. 60 min 850:-

Boka tid – Shirodhara »


Ansiktsmassage-Facelift

Massage och behandling på huvud, ansikte och öron enligt ett visst mönster som ger ansiktet ett ”lyft” . Behandlingen påverkar kroppens lugn- och rosystem och är mycket avkopplande. En liten behandling med stor effekt. Kom gärna utan hår och hudprodukter. Ta med någon huvudbonad att ta på efter behandlingen viktigt att inte bli nedkyld.

Ca. 40 min 600:-

Boka tid – Ansiktsmassage »


Föreläsning

Jag kommer gärna hem till dig och eller arbetsplats håller i föreläsning kurs eller workshops för dig och din familj eller dina vänner.

  • Tjejkväll (möhippa)
  • Föreläsning söndagsmys
  • Nystart-matlagning-workshop
  • Inspirationskväll nybörjarkurs

Pris:
1 timme 1500:-
2 timmar 2500:-
3 timmar 3500:-

Företag exkl. moms

Rådgivning och behandlingar finns som kombinationer boka din behandling på bokadirekt.se

Välkommen att boka tid!
Jag har mottagning med hälsorådgivning/coach-samtal och ger Ayurvediska behandlingar. 

Håller i yoga klasser för både nybörjare som erfarna yogis 

Samverkar även med andra aktörer, kontakta mig så bestämmer vi något som passar dig.

 

 

 

Mobil: 0706-15 50 62
E-post: Annsofi.ingemansson@gmail.com

Adress:
Erik Dahlbergsvägen 30G
37437 Karlshamn
Karta »