AYURVEDISKA BEHANDLINGAR

Ayurveda balanserar kropp och själ

Mina ayurvediska behandlingar balanserar kropp och själ och aktiverar din egen självläkande kraft. Det är i avslappningen som blockeringar släpper och vår egen förmåga att läka sätter igång. Ta därför gärna det lugnt efter behandlingen, så du kan tillgodogöra dig självläkningen till fullo.

Varmt välkommen till min härliga lokal för en skön stund, som bara är till för dig.
Vad är ayurveda? Läs mer här »

Varm Oljemassage

En mycket behaglig helkroppsmassage med varm olja som renar, läker och lugnar både kropp och sinne. Den är djupt avslappnande och ger kroppen en chans att verkligen komma ner i varv.

Jag lyssnar på dina behov och vad du vill uppnå med massagen. Ibland behövs
det djupare massage med lite extra fokus på vissa punkter och ibland lätta tryckningar med
helande händer. Du kan själv välja om du vill ha det helt tyst under massagen eller en pratstund, jag finns där för dina behov.

Abhyanga-massage mjukar upp både muskler och stela leder och lösgör slagg i kroppen. Den luckrar upp spänningar och stelheter som leder till värk och begränsat rörelsemönster. När kroppen slappnar av kommer blodcirkulationen och lymfan i flöde. På det sättet stödjer den kroppen till självläkning.

Många upplever att massagen leder till ökad kontakt med kroppen och mer egenkärlek. Efter massagen känner du dig både avslappnad och upplyft. Du får mer energi och sover bättre.

Jag använder mig av ekologisk sesamolja och eteriska oljor med terapeutisk effekt, från Doterra som är 100 % rena. Jag blandar och väljer olja individuellt, utifrån dina unika behov.

Välkommen att boka!

Abhyanga-massage 90 min. 1 295:-
Abhyanga-massage 60 min. 975:-

Marma-behandling

Energibalansering och massage på marmapunkter, som är extra aktiva förbindelser mellan kropp, sinne och själ. Behandlingen är till för att öka livskraften, ge lindring och stödja kroppens egen självläkning. Blodflödet ökar och lymfan stimuleras. Den är djupt avslappnande och balanserande för både sinne och kropp.

Jag väljer ut en olja som passar din specifika konstitution eller obalans. Oljan masseras in med lätt beröring och tränger ner i ditt energisystem. När de olika punkterna stimuleras skickar de signaler till hjärnan, som kan häva obalanser i kroppen och starta självläkningsprocesser.

Marma-behandlingen görs i tystnad eftersom syftet är att skapa lugn och ro och stilla den mentala aktiviteten. I vila startar läkandet och kroppens självreparerande mekanismer aktiveras.

Behandlingen avslutas med att jag låter mina händer vila på kroppens tre marmapunkter mage, hjärta och huvud. Ta det gärna lugnt efter behandlingen och låt oljan vara kvar på kroppen under dagen om det är möjligt.

Många upplever att en marma-behandling ger ett stort lugn, fullständig avslappning och samtidigt en harmonisk energi. Vissa får svar från ett djupare medvetande inom sig och upplever att en förändringsprocess påbörjas.

Om du vill få en mer djupgående effekt rekommenderas tre behandlingar inom cirka tio dagar.

Marma-behandling 60 min 975:-
Paketpris 3 x 60min 2 595:-
OBS: Utförs ej på gravida eller vid menstruation.

Ansiktsmassage-facelift

Massage och behandling på huvud, ansikte och öron, enligt ett visst mönster som ger ansiktet ett ”lyft”. Behandlingen påverkar kroppens lugn och ro-system, är mycket behaglig och avkopplande. Det är en liten behandling som får stor effekt.

Kom gärna utan hår- och hudprodukter. Ta med någon huvudbonad att ta på efter behandlingen, eftersom det är viktigt att inte bli nedkyld.

Ca. 40 min 695:-

Aroma Touch

Är en mjuk och behaglig behandling där man med lätta rörelser applicerar eteriska, terapeutiska oljor på rygg, axlar, nacke och fötter. Under massagen används åtta olika eteriska oljor i en specifik sekvens för att uppnå bästa möjliga effekt.
Det är en enkel och effektiv behandling som kan tas emot av alla. Behandlingen påverkar immunsystemet, minskar stress, lindrar inflammationer och stärker kroppens homeostas (balans). Den balanserar även det sympatiska och parasympatiska nervsystemet i kroppen.
Om du känner dig stressad, har smärta, tycker att traditionell massage är för stark för dig eller lider av sömnproblem, rekommenderar jag varmt att du testar AromaTouch-behandlingen.

Du kan välja att få Aromatouch-behandling för att förebygga ohälsa eller som en del av din läkningsprocess. Eller som en skön stund för dig själv.)

Pris 60 min 975:-

Ayurvediska behandlingar, varm oljemassage

Ann-Sofie är mycket skicklig, kompetent och gör underbara behandlingar. Trygg, omfamnande och energifylld miljö i behandlingsrummet som gör att jag totalt kan slappna av och släppa taget. Fortsatt lycka till. Tusen tack.

– Madeleine G

Marma behandlingar

Mycket avslappnande huvud och ansiktsmassage! Alltid lika fint bemötande och proffsigt utförd massage.

– Cecilia E

Ansiktsmassage - facelift

Väldigt skön abdominalmassage av fina Ann-sofi ! Jag var så mjuk och smidig i kroppen och särskilt runt mina höfter där jag har problem. Jättebra med självmassageprogrammet man får med sig. Rekommenderas!

– Walentina G

Aroma Touch behandlingar

Otroligt avslappnande! Kom verkligen ner i varv efter en stressig vecka. Skön värme i britsen o fantastisk varm olja.

– Lisette B